Katarzyna

Choroba:   Czerniak
Tytuł wpłaty:   Katarzyna Jagła 2012

Zdrowie Kasi

Kasia, ukochana Ciocia żłobkowiczów z Gminnego Żłobka Integracyjnego "U Misia" w Łochowie, ma 51 lat, mieszka na terenie Gminy Białe Błota. Wesoła, radosna, uśmiechnięta, z optymizmem patrzy w przyszłość. Mama trójki dorosłych już Dzieci. Chętna do pracy, pomocy, położna z zamiłowania. 11 lat temu została zmuszona do wzięcia udziału w nierównej walce. Trzykrotnie już wygrała z czerniakiem. Przeszła bardzo trudne i skomplikowane operacje. Zawsze po nich wracała do dzieciaczków do żłobka. W tym roku czerniak zaatakował znów, tym razem głowę. W czerwcu Kasia przeszła b. skomplikowaną kurację oraz operację głowy. Jej konsekwencją jest ograniczone pole widzenia i trudności w poruszaniu się. Zaczęła potrzebować wózka, balkoniku, ogromnej pomocy bliskich w zwykłej egzystencji. Chcemy pomóc Kasi stanąć na nogi, by dalej mogła walczyć i uciekać przed trudnym przeciwnikiem.

Potrzebujemy Waszej pomocy w zdobyciu środków na rehabilitację i leczenie. Pomożecie :)?

Można pomóc wpłacając środki na konto Kasi w Fundacji Onkologicznej „AntyRak”.

Wpłaty na konto: 56 1140 2004 0000 3502 7793 9709, tytuł przelewu: Katarzyna Jagła 2012.

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.